Boerin_Quilenda

Algemene voorwaarden en retourmogelijkheden

Wij zullen er alles aan doen om jou bij een misverstand te helpen, echter hebben wij vaste algemene voorwaarden waar wij en jij als onze klant zich aan moeten houden.

 

1.0 Het is mogelijk om tot 10 dagen na aankoop van jouw pak koffie, de verpakking terug te sturen en in te wisselen voor een andere smaak/blend van hetzelfde gewichtsklasse. Het terugkrijgen van je betaling is niet mogelijk. Om in aanmerking te komen om het product in te wisselen mag de verpakking niet geopend zijn geweest. En moet de koffieverpakking er in dezelfde originele fysieke conditie eruitzien als bij ontvangst. Tevens ontvangen wij de verpakking graag in dezelfde doos als verstuurd.

 

Om je inruil te accepteren hebben wij de factuur nodig van je bestelling.

Het adres voor het inwisselen van onze producten is bij onze brander: Jan Boschkade 5, Romny Loods 8,
7941 EN Meppel.

 

 

 

Terugsturen

Om je product terug te sturen ontvangen wij graag een mail op info@mfutilacoffee.com met je verzoek.

De kosten van verzending van je teruggestuurde verpakking/verpakkingen komen op jouw rekening. De kosten van het versturen van de producten van onze kant nemen wij voor eigen rekening. Indien wij een verkeerde bestelling hebben verstuurd zal het terug zenden van de bestelling op onze kosten komen.

Afhankelijk van je woonadres kan het terugsturen langer duren, hou hier rekening mee.

Wij kunnen niet garanderen dat jouw teruggestuurde artikelen veilig aankomen op ons adres. Probeer in dit geval te kijken of je recht hebt op een verzekering hiervoor.

Hulp nodig?
Voor vragen en hulp kun je ons altijd mailen naar: info@mfutilacoffee.com