Onze samenwerkingen

Boerin_Quilenda


Angolese Ambassade in Den Haag

Wij werken samen met de Angolese ambassade in Den Haag. Als trots partner gebruikt de ambassade uiteraard onze Mfutila koffiebonen. Tevens promoten wij één van de meest kwalitatieve producten uit Angola op de Noord Europese markt en kijken wij samen naar interessante evenementen om de koffie te laten proeven aan de Europese markt.

Lunchbar Pura Vida

In het hartje centrum van Groningen kun je bij lunchbar Pura Vida heerlijk lunchen. Wat het mooie aan Pura Vida is, is hun maatschappelijke karakter. Bij Pura Vida werken mensen met een geestelijke beperking die geweldig begeleid worden. Wij zijn trots dat onze koffie hier gedronken wordt.

La Boheme

La Boheme is een uniek concept waar men kan eten en drinken in een prachtig gedesigneerde cafe. Voor La Boheme maken wij private label koffie met natuurlijk Angolese koffiebonen.

MAuritshuis Groningen

Midden in het centrum van Groningen ligt een van de leukste restaurants in de stad; Stadsbar MauritsHuis. Naast onze specialty koffie kun je hier ook heerlijk eten. Onze favoriet; de spareribs!

Jumbo Beilen

Vanaf september zal onze koffie verkrijgbaar zijn bij bij Jumbo Beilen. Wij willen dat onze specialty koffie voor iedereen beschikbaar is.

Frans de Grebber

Koffiebrander Frans de Grebber brandt onze koffie met liefde en gebruikt tevens onze koffie binnen zijn eigen koffielijn. Frans heeft al 40 jaar ervaring in de koffie wereld en wij blij om met hem samen te werken.

IJssalon Pistacchio

Vanaf september zal onze koffie verkrijgbaar zijn bij bij Jumbo Beilen. Wij willen dat onze specialty koffie voor iedereen beschikbaar is.

Pim Lease

Auto Lease specialist, Pim Lease, heeft de beste en meest scherpe prijzen voor zakelijke en privé lease beschikbaar in de regio. En ook wij maken gebruik van de mooie wagens van Pim Lease.

Oliver James

Oliver James Amsterdam brengt professionals met werkgevers bij elkaar. Als organisatie zorgen ze voor de juiste match zodat er een win-win situatie ontstaat. tevens is het voor Oliver James belangrijk om duurzaam te zijn en door de samenwerking met ons steunen zij onze boeren in Angola en zorgen ze voor een betere wereld.

Betabit Den Haag

Betabit verbind IT specialisten met potentiele werkgevers. Bij Betabit staat alles in het teken van maatwerk. Wij werken met veel plezier samen met zo een organisatie die duurzaamheid hoog heeft staan op hun prioriteitenlijstje.

Tres Bien

Notenwinkel Tres Bien maakt verse noten en chocola met liefde. Tevens maakt Tres Bien cadeau pakketten voor zakelijke klanten. Onze koffie is dan ook te koop in hartje Groningen in deze prachtige winkel. 

Koffiehart

Koffiehart serveert specialty koffie bij evenementen en is te reserveren voor welk evenement jij ook wilt. De in Bedum opgerichte organisatie maakt koffie met pure passie en gebruikt tevens ook onze koffie.

Caroutlet Groningen

Voor de beste 2ehands auto’s in Groningen kun je het beste terecht bij Mik. Bij Mik kun je tevens ook onze koffie proeven want klantenservice staat voorop bij Caroutlet Groningen.

Fysio Fit App

Fysio Fit App maakt de meest leuke sportieve oefeningen voor ouderen via een unieke applicatie mogelijk. Het idee is gekomen om sporten voor ouderen toegankelijker te maken en via de app kunnen ouderen ook lekker thuis oefeningen doen.